Vizitarea site-ului www.cumvenimpelume.ro și cumpărarea produselor de pe acest site implică acceptarea următorilor termeni și condiții:

Politica de confidențialitate

Înregistrea și stocarea de date despre utilizatorii acestui site necesareexpedierii comenzii precum și pentru realizarea de statistici se face doar cu acordul expres al acestora. Informațiile colectate nu vor fi divulgate către terțe părți, cu excepția firmelor de curierat/Poștei Române numai pentru expedierea comenzii.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat conform legilor în vigoare. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea acestora. Pentru a face acest lucru vă puteți loga pe site în secțiunea “Contul meu” cu numele de utilizator și parola care v-au fost transmise în momentul înscrierii pe site și să ne contactați. Aveți oricând dreptul de a vă adresa justiției.

Politica de retur

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a prețurilor și a costurilor de transport. Aveți dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare să cereți anularea comenzii fără a suporta penalități. Veți primi banii înapoi, dar aveți obligația de a plăti cheltuielile de retur.

În cazul în care constatați defecte ale care nu sunt datorate transportului sau manevrării de către curier/Poșta Română vă rugăm să ne contactaţi ca să vă înlocuim cartea sau să vă returnăm contravaloarea de îndată ce aceasta a fost returnată.

Condiții generale

Nu suntem responsabili de conținutul comentariilor introduse pe site de vizitatori. Nu suntem responsabili de conținutul site-urilor către care facem trimitere prin linkuri.
Nu vom efectua comunicări prin email către dumneavoastră decât dacă acceptați în mod explicit acest lucru. Ne obligăm să încetăm comunicările prin email către dumneavoastră în maxim 3 zile din momentul în care ne-ați solicitat acest lucru.
Preluarea informațiilor și imaginilor fără acordul scris al autorului este considerată furt de proprietate intelectuală.

Tentativele de acces neautorizat la site și încercările de fraudă vor fi raportate autorităților competente.
Orice conflict apărut se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu e posibil atunci se vor aplica prevederile legale din domeniu.